Toppen mot botten i Premier League när Liverpool tar emot Watford på anrika Anfield tidigt under lördags förmiddagen. Liverpool ligger på 1a plats i ligan medans Watford som öppnat säsongen svagt befinner sig på en 20e plats, sist i ligan.

Det är inget snack om vilka som är favoriter i detta möte och Liverpool ska inte ha några större problem att ta sig an Watford och säkra 3 poäng bara man spelar på den nivån man brukar. På 16 spelade matcher har Liverpool vunnit 15 och spelat oavgjort 1 match. Watford har spelat in ynka 9 poäng sina 16 spelade matcher.

Liverpool har ett riktigt tight spelshema med Champions League matcher, Premier League matcher och FA-cup match mot Aston Villa på tisdag för att sedan spela klubblags-VM. Kanske blir någon förändring i dagens match men Liverpool har en sådan pass bred trupp så det ska inte störa mot Watford. Senaste mötet mellan lagen vann Pool med 5-0 och har en målskillnad dom 3 senaste inbördesmötena på 13-0. Liverpool kommer pressa på hårt mot Watford mål.

Liverpool skjuter över 7.5 skott på mål till oddset 1.85 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 13:30

 

 

 

Rygga till 1.85 på Unibet