Seriefinal i grupp B när Ukraina tar emot Portugal. Ukraina som är obesegrade i gruppen och Portugal som tappat poäng mot Serbien och Ukraina fast man har haft spelövertag. En oerhörd viktig match för Portugal väntar.

Ukraina har verkligen överraskat i gruppen med tanke på att både Portugal och Serbien är med i denna grupp. Man har ingen förlust och endast släppt in 1 mål på 6 spelade matcher och det var borta emot Luxemburg. Senaste mötet mellan Portugal och Ukraina slutade 0-0. Ukraina körde över Serbien och vann med hela 5-0. Vinner Ukraina ikväll är EM i stort sett klart. Man kommer självklart gå för vinst för att säkra upp EM platsen.

Portugal behöver verkligen vinna eftersom om man vill närma sig en EM plats. Portugal har en fantastik trupp och är i form just nu så förutsättningarna inför kvällens match är goda. 12 mål har Portugal gjort i sina 3 senaste EM matcher och alla är 3 senaste matcher har blivit vinst.

Det kommer bli en jämn och spännande match som är viktig för båda lagen och där bägge lagen har kapacitet att vinna så vi väljer att fokusera på målgörare.

Cristiano Ronaldo gör mål till oddset till oddset 2.31 till BETSSON

  • Dom 3 senaste EM matcherna har Ronaldo gjort 6 mål.
  • Ronaldo är i en grym form.
  • Ronaldo är världens bästa fotbolls spelare och älskar när fokus och pressen ligger hos han, då är han som bäst.
  • Ronaldo har kapacitet att både vända och avgöra matcher på egen hand.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

 

Rygga till 2.31 på Betsson