Kosovo tar emot ett skadedrabbat Montenegro i EM-kvalets grupp A.

Kosovo har gått relativt bra i gruppen. Man befinner sig på en 3e placering bakom Tjeckien och England med 2 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust bakom sig. Kosovo har 8 poäng medans England har 12 poäng och Tjecken har 12 poäng, dock har Tjeckien spelat 1 match mer än både England och Kosovo. Kosovo måste vinna ikväll om man vill haka på i toppen av gruppen. I Kosovos senaste EM-kval match som man spelade mötte man  England borta, där man föll med hela 5-3. Men att ändå lyckats göra 3 mål på Englands hemmaplan är faktiskt en riktigt starkt bedrift som få lag har lyckats med.

Montenegro är i stort sett uträknade nu ifrån vidare avancemang till EM. Man ligger sist i tabellen med 0 vinster, 3 förluster och 3 oavgjorda matcher. Inför dagens match saknas en hel del viktiga spelare dessutom. Bägge lagkaptenerna är skadade, backen Stefan Savic och mittfältaren Stevan Jovetic. Förutom dessa två är även Zarko Tomasevic och Marko Vesovic på skadelistan.

Senaste mötet slutade matchen 1-1. Med tanke på förutsättningarna så tror vi Kosovo blir en aning för starka ikväll och vi väljer därför sida.

Kosovo vinner till oddset 1.62 hos BETHARD

  • Kosovo måste vinna om man vill kunna ta sig till EM och inte tappa mot Tjeckien och England i tabellen.
  • Montenegro har tunga skador på viktiga spelare.
  • Montenegro är inprincip borta ifrån EM och har inte mycket att spela för.
  • Kosovo är starka på hemmaplan. 10 senaste matcherna på hemmaplan har man inte förlorat.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

Rygga till 1.62 på Bethard