Sverige är storfavoriter i denna match mot Polen, och man behöver vinna mot Polen för avancemang. Sverige spelade övertygande i öppningsmatchen mot Schweiz där man man med hela 34-21 för att sedan följa upp med en riktig platt match mot Slovenien där man föll med 19-21. Polen har 2 raka förluster i sitt bagage. 26-23 mot Slovenien och 31-24 mot Schweiz.

Det var uppenbart att man inte var bra för dagen senaste matchen mot Slovenien och en viss Albin Lagergren saknades mycket. Lagergren är fotskadad och nu står det klart att han missar hela mästerskapet. Tungt avbräck ur Svensk synvinkel men i denna match tror vi inte det har någon större betydelse. Lagergren behövs när motståndet blir svårare och tuffare.

Polen har inte en lika stark trupp som man hade för några år sedan. Polen har endast 1 vinst på sina 11 spelade matcher sedan slutet av oktober. Det är förvisso en hel del träningsmatcher under hösten inför EM. Men det talar sitt tydliga språk.

Svenskarna är riktigt revanschsugna och Sverige gör inte två plattmatcher på rad i sitt egna hemma EM. Vi tror publiken kommer stötta fram laget till en fin vinst ikväll.

Sverige -6.5 till oddset 1.75 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:30

 

Rygga till 1.75 på LeoVegas