Lyon beger sig till arenan Stade de la Licorne och möter Amiens. Lyon som har börjat säsongen godkänt med 2 övertygande vinster mot Angers med 6-0 och Monaco med 3-0. Därefter följdes det av 2 matcher där man föll mot Montpellier med 1-0 och spelade lika, 1-1 mot Bordeaux. Olyckligtvis kan dessa resultat avspeglat sig på att Lyon drog på sig ett rött kort i bägge matcher i mitten av matchen. Nu väntar Amiens som är ett bottenlag. Förra säsongen slutade man 15e plats med endast 9 segrar på 35 matcher. Just nu befinner sig Amiens på en 18e plats efter att förlorat 3 matcher av dom 4 inledande.

Lyon som slutade på en 3e plats ifjol har en starkare truppp i år än förra året. Är det något lag som ska kunna utmana PSG om titeln denna säsong så är det just Lyon. Offensivt besitter man en otrolig skicklighet genom Memphis Depay, Moussa Dembele och Bertrand Traore. Depay och Dembele leder skytteligan i Ligue 1. Dembele har ögonen på sig ifrån storklubbarna i Europa och lär inte bli kvar i Lyon om han fortsätter som han gjort hittills denna säsong.

Drar Lyon inte på sig onödiga kort så ska man vinna denna match. Sett till historiken så dom 5 senaste inbördes mötena mellan Amien och Lyon har Lyon kammat hem 5 raka segrar. Med en målskillnad på 11-2.

Vi tror Lyon är revanschsugna och valet för dagens rekommenderade spel är enkelt.

Lyon vinner till oddset 1.70 hos BETSSON

  • Klasskillnad mellan lagen.
  • Lyon är revanschsugna efter 2 matcher utan vinst och röda kort.
  • Lyon har 5 raka vinster mot Amiens.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:45

 

Rygga till 1.70 på Betsson