IFK Göteborg reser ner 10 mil söder ut längst kusten för att möta Falkenberg på Falcon Alkoholfri Arena. Man har sålt ut fulla läktare, hela 5 800 biljetter är sålda till denna match.

Falkenberg som har en stukat självförtroende efter sin senaste katastrofala insats borta mot Hammarby där man förlorade med hela 6-2. Det såg ut som laget hade något på gång efter vinsten på hemmaplan med 2-1 mot Elfsborg, men sedan åker man upp till Stockholm och gör en sådan platt match. Laget ligger näst sist i allsvenskan med 2 vinster på 14 matcher. Det har varit en tuff inledning för nykomlingarna minst sagt. IFK Göteborg var utdömda av alla kritiker innan säsongs starten. Men så fel alla hade. Laget har verkligen spelat en super fin fotboll och skördat frukt. Just nu befinner man sig på en 4e plats i tabellen. Man kan säga att Göteborg är i en uppåtgående form och Falkenberg har varit i en nedåtgående trend men tycks vara kvar i den.

Falkenberg behöver verkligen en seger och vad passar inte bättre än att få den på hemma plan denna fina lördags eftermiddag…men. Vi tror IFK Göteborg blir en för stor utmaning för Falkenberg idag.

Båda lagen gör mål till oddset 1,88 hos BETSSON

  • Vi tror Falkenberg ändå kan resa sig en aning med fullsatta läktare och lyckas klämma in ett mål.
  • IFK Göteborg kommer till 99% att göra mål.
  • Falkenberg har ett målsnitt på 1,00 dom 5 senaste matcherna.
  • IFK Göteborg har ett målsnitt på 2,00 dom 5 senaste borta matcherna.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 16:00

Rygga till 1,88 på Betsson