Det är dags för finalspel mellan CSKA Moskva och Avangard Omsk i KHL, Gagarin Cup. CSKA har varit storfavoriter hela säsongen tillsammans med SKA St.Peterburg som CSKA slog ut i semifinalen efter en dramatiskt matchserie som gick till hela 7 matcher. Att Omsk är i final är lite av en överraskning. CSKA tog 23 poäng mer än OMSK som hamnade på en 4e plats i östra konferensen. CSKA är storfavoriter i denna finalserie med all rätt. Vi tror CSKA kommer gå ut och sätta sin prägel direkt på denna finalserie. Lagen har mött 2 gånger under säsongen och CSKA har vunnit båda.

CSKA: Man vann hela grundserien. På 62 matcher vann man osannolika 53 matcher (!) då är dom 10 övertids vinsterna inräknade. Ett osannolikt facit. Man släppte in minst mål i hela ligan, 75 st. Man har släppt in 9 slutspels mål på 9 matcher och dom senaste 15 matcherna har man inte förlorat på hemmaplan under ordinarie tid.

OMSK: En av anledningar att OMSK överraskat i slutspelet är tack vare sin storspelande målvakt Igor Bobkov som har varit lysande hela slutspelet. Tyvärr tror vi CSKA är numret större och OMSK får det tufft i denna final.

Statistiken talar för sig. CSKA Moskva vinner första mötet mot Omsk på hemmaplan där man i princip är oslagbara. Vi spikar en rak 1a på CSKA Moskva till oddset 1,68 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

Rygga till 1,68 på Unibet