Under måndagen så fokuserar vi på Handbolls EM som går av stapeln i Sverige detta år. Förhandsfavoriterna och dom regerande världsmästarna ifrån ifjol, Danmark tar emot Ungern i Malmö Arena (nästan hemmaplan för Danmark) man hade stort publikstöd i öppningsmatchen.

I premiär matchen förlorade Danmark lite snöpligt mot Island med uddamålet i en match där man var stor favorit. Island hade över 7 i odds i den matchen vilket talar sitt tydliga språk. Det är samma utgångsläge i denna match, Danmark är favoriter och oddsen är snarlika som mot Island. Vi tror att Danmark är ruskigt besvikna och revanschsugna och detta kommer Ungern att få sota för. Danmark måste vinna den här matchen för att inte halka efter för mycket i gruppen. Världens bästa Handbolls spelare kommer ifrån Danmark, Mikkel Hansen som alltid är kul att följa. När Danmark tog VM guld förra året blev Hansen turneringens MVP.

Ungern saknar två av sina bästa och viktigaste spelare i dagens match Lekai & Bodo. Historiks sett har Danmark haft lätt för Ungern och vunnit 4 av dom 5 senaste mötena.

Danmark -5.5 till oddset 1.70 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 20:300

 

Rygga till 1.70 på Unibet