Toppmöte i KHL där Salavat Ufa tar emot Yekaterinburg . Yekaterinburg har 4 matcher i bagaget som man inte har förlorat än. 2 vinster i ordinarie matchtid och 2 vinster i sudden death. Ufa har spelat 1 match mindre än Yekaterinburg och har 2 vinster i ordinarie matchtid och 1 förlust i sudden.

Det kommer bli en jämn match. Sett till förra säsongen var Yekaterinburg snäppet vassare och slutade på 1a plats i den östra konferensen. På 62 matcher hade man 41 vinster. Ufa tog sig till slutspel efter att placerat sig på plats 6. I Ufa hittar vi vår svenske Linus Omark som är klubben trogen efter att vara inne på sin 5e säsong i år. Omark är en av Ufa:s viktigaste spelare offensivt då han har producerat 2018 poäng på 226 grundserie matcher.

Yekaterinburg har värvat in veteranen Pavel Datsuyk som inte är som sina storhets dagar men bidrar fortfarande offensivt och framförallt med rutin. Även en annan rutinerad herre i Ufa är lagkaptenen Nigel Dawes som gjorde sin första säsong ifjol. Ex Kanadensaren (numera Kazakstan) mäkta in 69 poäng på 60 matcher ifjol. Rutin kompletteras med ungdom när man värvat in den intressantaste spelaren ifrån AHL. Tysken Brooks Macek. Han leder just KHLs poängliga med 6 poäng på 4 spelade matcher. Yekaterinburg har klart ett intressant lag och kommer garanterat ligga topp 3 denna säsong.

Det är 2 offensiva lag som möts och sett till historien så har det blivit en del mål därför tror vi att målspelet är ett intressant spel i denna match.

ÖVER 4.5 MÅL TILL ODDSET 1.60 HOS NORDICBET

  • 2 offensiva lag.
  • Senaste 5 mötena mellan lagen har 4 matcher blivit mer än 4 mål.
  • Yekaterinburg har ett målsnitt på 3.50 och Ufa ett målsnitt 2.67 hittills i KHL denna säsong.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 16:00

 

 

 

Rygga till 1.60 på NordicBet