IFK Göteborgs frammarsch i början av säsongen har mattas av en del. En del i det hela kan bero på att man har en del skador i försvaret. I senaste matchen tappade man en 2-0 ledning över Örebro med 10 min kvar av matchen. Bedrövligt rent ut sagt. Dessförinnan spelade man lika mot Helsingborg och vann ”bara” med 1-0 mot tabelljumbon Eskilstuna. Matchen innan Eskilstuna mötte man återigen dagens motståndare Falkenberg. Den matchen slutade 1-1.

Om Göteborgs form har stagnerat en aning så har Falkenbergs formkurva stigit en aning. Lagets största problem är att man har svårt att hålla en jämn nivå. Dom senaste 5 matcherna har man gjort platt matcher mot Hammarby där man släppt in 6 mål för att sedermera spelat lika mot Helsingborg och Göteborg och slagit GIF Sundsvall med 2-0 till att göra en till plattmatch mot Örebro och släppa in 4 baljor.

IFK Göteborg presentera 3 nya förvärv förra veckan, Alexander Jallow, Tobias Sana och Hosam Aiesh. 3 spelare som kommer sätta avtryck i IFK och väcka liv i laget och komma in med ny energi.

IFK GÖTEBORG VINNER TILL ODDS 1,71 HOS BETHARD

  • Göteborg har värvat frisk och fått ny kraft.
  • Göteborg är alltid starka på nya Ullevi.
  • Falkenberg har mestadels tagit poäng på hemmaplan, man har svårt borta.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

 

Rygga till 1,71 på Bethard