Visst, Sverige var en besvikelse i premiären mot Tjeckien. Men tjeckerna är riktigt bra i år. Men sett till matchen så ska Sverige kunna prestera bättre, framförallt med det laget man har på pappret. Idag står Italien på tur. Ett Italien som spelade igår mot Schweiz och förlorade med hela 9-0. Schweizarna vann skotten med hela 61-19 (!) Italien ska inte vara några problem för Sverige idag som behöver komma igång. Det kan vara en bra kickstart för Tre Kronor att få följa upp med Italien efter Tjeckien för att få lite självförtroende och komma in i spelet så som powerplay uppställningar etc. Det är alltid bra om spelarna får göra mål och får upp sitt självförtroende.

Räkna även med ett målkalas idag likt igår mellan Italien och Schweiz. Innan VM förlorade Italien relativt stort mot Frankrike med 6-2. Ett Frankrike som inte heller har sina största stjärnor med i årets VM turnering. Man har spelat jämt med nationer som Slovenien och Ungern som inte är några större hockey nationer. Sverige förlorade nu förvisso 2 raka matcher emot Tjeckien, men man får inte glömma bort att Tre Kronor slog både Ryssland och Finland 2 gånger om bara någon vecka innan VM. Finnarna och ryssarna hade samma trupp i dom matcherna som dom har nu under VM.

”Över 6,5 mål” till oddset 1,62 hos BETSSON

  • Italien är den sämsta nationen under VM. Sämre än både Storbritannien och Frankrike.
  • Sverige har många ”lirare” som kommer få utrymme idag ex Elias Petterson, William Nylander m.fl. som stormtrivs med mycket is yta.
  • Sverige är bättre än Italien på allt.
  • Sverige har stor revansch lust efter 2 raka förluster mot Tjeckien.
  • Sverige har fått 1 extra dags vila. Italien är trötta efter fått jaga puck mot Schweiz.

 

LYCKA TILL VID RYGG

MATCHSTART: 16:15

Rygga till 1,62 på Betsson