Det är dags för match 4 där det står 2-1 i matcher till Djurgårdens fördel. Första matchen vann Färjestad klart med 5-2 och i andra matchen vann Djurgården med 5-3 efter att ha gjort 3 snabba mål dom sista 10 minuterna av matchen. I match 3 ledde Färjestad hela matchen med 1-0 men när det återstod 4 minuter kvar av matchen gjorde Djurgården 2 mål och vann. Det sista målet som Dick Axelsson gjorde, vart väldigt omdiskuterat. Räkna med en riktig krigar fajt som kommer vara tajt. 

Djurgården: Första matchen vart man totalt överkörda av Färjestad och det såg ut som att Färjestad skulle vinna denna matchserie relativt enkelt men Djurgården visat stark lagmoral och reste sig och nu leder man matchserien. Man har ett bra självförtroende i laget och bra lagmoral. Med ett fullsatt Hovet så kommer laget få ytterligare energi. Man har många skador i laget, skador på viktiga spelare men det verkar inte bekymra djurgården som fortsätter efter sin spelplan. Det återstår att se om lagkaptenen Jacob Josefson finns med på isen ikväll. Skulle han vara spelbar så är det ett oerhört lyft för laget.

Färjestad: Det gäller för Färjestad att återgå och hitta spelat som man hade i match 1. Det går inte att undan se att Djurgården har haft en del med studs. Sveabetting rankar fortfarande Färjestad som det bättre laget mellan dessa två. Färjestad har tappat dom sista 10 minuterna i dom 2 senaste matcherna. Det gäller att hålla huvudet kallt och inte dra på sig onödiga utvisningar och falla hemåt utan fortsätta sitt spel och hålla sin ”game plan”. Kvällens match är oerhörd viktig för fortsättningen av denna matchserie. Färjestad vill inte hamna i ett 3-1 underläge i matcher.

Dagens match kan sluta hur som helst. Vi tror målvakterna kommer ha en avgörande roll ikväll, likt gårdagens match mellan Luleå – Frölunda. Däremot håller vi inte med spelbolagen som har ett väldigt högt odds på Färjestad med ett snitt på över 3 ggr pengarna. Vi väljer att tipsa om ”Dubbelchans” X2 till oddset 1,68 hos Betsson. (För den våghalsiga så är en rak 2a på Färjestad till oddset 2,95 väldigt fint) Lycka till vid rygg!

Matchstart: 19:30

Rygga till 1,68 på Betsson