Vi fokuserar på ishockey i syd Europa. Topplaget Red Bull Salzburg tar emot tabell jumbon Dornbirn Bulldogs i EBEL den Österrikiska ligan.

Salzburg ligger 1a i ligan med 34 poäng och 12 vinster på 15 matcher. Dornbirn ligger klart sist med endast 3 ynka poäng inspelade. Man har inte vunnit under ordinarie tid än på sina 14 spelade matcher, utan poängen har kommit med 1 vinst på övertid och 1 förlust på övertid. Man har släppt in 57 mål bakåt och endast skapat 23 mål framåt.

Det går att jämföra med Salzburg som har gjort 61 mål framåt och släppt in 31 mål bakåt. Salzburg är ett satsande lag och har vunnit EBEL 4 gånger dom 10 senaste åren. Man har många importer och många kända spelare som varit i Sverige och spelat bl.a. Bud Holloway, Thomas Raffl, Derek Joslin, Chad Kolrarik för att nämna några.

Det råder inget tvivel om att det är klasskillnad mellan dessa lag. Dornbirns självförtroende kan inte stå högt i kurs. Salzburg har 4 vinster sina 5 senaste matcher med ett målsnitt på 3,60. Dornbirn målsnitt sina 5 senaste matcher är 1,20. Man har släppt in 21 mål dom 5 matcherna dessutom.

Senaste mötet för 2 månader sedan vann Salzburg med 5-0 på bortaplan. Vi tror det blir liknande siffror även ikväll och har hittat ett superspel med super odds i denna match!

”Båda lagen gör minst 2 mål i matchen – Nej” + Över 5.5 mål till oddset 21,00 hos UNIBET

  • Salzburg är bäst i ligan och leder tabellen. Dornbirn är sämst och tagit 3 poäng på 14 matcher.
  • Klasskillnad på spelarna.
  • Senaste mötet slutade 5-0 till Salzburg.
  • Dornbirn har gjort 4 mål sina sina 4 senaste borta matcher.
  • Salzburg har 4 vinster sina 5 senaste matcher och ett målsnitt på 3,60 på hemmaplan denna säsong.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:15

 

Rygga till 21.00 på Unibet