AIK gick in i Champions League kval här om dagen idag är det nästa svenska lag på tur, nämligen Malmö FF. Malmö är just nu Sveriges bästa klubblag, man leder allsvenska tabellen klart och har visat finfin form. Nu väntar det nord irländska klubblaget Ballymena United. Ballymena slutade på en 2a plats i den inhemska Nordirländska ligan, NIFL Premiership. Nordirland är till skillnad mot sina grannländer ingen framgångsrik fotbolls nation. Det är svårt att säga vilken nivå ligan håller, däremot så sett till spelartruppen så är Malmö klart bättre. Dessutom har Malmö stor rutin av Europa fotboll. Malmö tillsammans med AIK har varit Sveriges mest framgångsrika föreningar dom senaste åren ute i Europa.

Malmö FF har dom senaste 10 hemma matcherna inte förlorat en enda match, man har 9 vinster och 1 oavgjord. Malmö har en skadefri trupp, något man inte haft på länge vilket borde vara ett ytterligare lyft för laget. Visst kan Ballymena överraska Malmö men sköter Malmö sina kort rätt så ska dom vinna. Dock så fokuserar vi inte på vinnaren idag utan på målen.

Över 1,5 mål i första halvlek till oddset 1,58 hos UNIBET

 

  • Ballymena spelar i en liga som är en av de sämst rankade i hela Fotbollseuropa.
  • Malmö FF är ruskigt starka på hemmaplan. Denna säsong är man obesegrade på hemmaplan.
  • Malmö FF har ett bättre trupp och mer rutin av Europa spel.
  • Malmö är starka offensivt och gör mycket mål, speciellt på hemmaplan. I år har man gjort 21 mål på 8 matcher i allsvenskan.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 19:00

Rygga till 1,58 på Unibet