Det är dags för kvartsfinaler i Europa League. Inför denna match är Chelsea stor favoriter men vi höjer ett varnings finger för Slavia Prag som överraskande slog ut Sevilla i åttondelen.

Slavia Prag: Slavia Prag är ett riktigt fysiskt, krigande lag, detta såg vi inte minst mot Sevilla i åttondelen där man spelade på gränsen hela tiden. Man leder ligan och är väldigt starka på hemmaplan där man producerar mycket mål. Slavia Prag har allt och vinna och vill visa för sin hemmapublik att man kommer ge Chelsea en match.

Chelsea: Det gäller att inte underskatta Slavia Prag. Man gick vidare relativt lätt efter att besegrat Dynamo Kiev i åttondelen. Chelsea får räkna med att det kommer bli mycket kamp ikväll och mycket fysiskt spel, då gäller det att hålla huvudet kallt. Ett utropstecken är att Chelsea har en viktig match redan på söndag i Premier League mot Liverpool. Vi får se hur tränaren Maurizio Sarri tänker. Det finns en chans att han låter många spelare vila.

Sveabetting rekommenderar spelet ”Totalt antal kort – hemmalag (över 2,5)” Slavia Prag har fått över 2,5 kort dom senaste 5 matcherna och med tanke på deras fysiska spel så lär dom få över 2,5 kort även i denna match då man vill sätta åt Chelsea direkt. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 21:00

Rygga till 2,05 på Unibet