Dags för match 3. Just nu leder Frölunda med 2-0 i matcher. Det hade lika gärna kunnat vara 2-0 i matcher till Luleå när 2 jämna lag möts. Vi anser att Luleå är ett aning bättre lag än Frölunda men Frölundas ”game plan” har fungerat. Vi har tidigre skrivit om att vi tror Luleå har potential att vinna SM-guld i år och vi tror Luleå kan vända detta underläge. Luleå är alltid starka på hemmaplan, dags för en seger ikväll. 

Luleå: Det är en oerhörd viktig match för Luleå. Om laget vill kunna hänga med i denna matchserie så måste dom vinna ikväll. Luleå har ett jämt lag, men det gäller att topp spelarna visar fram fötterna, vi tänker först och främst på Niklas Olausson, Erik Gustafsson, Jack Connolly m.fl. Det är viktigt att få en bra start i matchen.

Frölunda: Målvakten Johan Matsson har varit strålande hittills i denna matchserie. Frölunda har många ruinerade spelare i laget som vet vad som gäller ikväll. Men det gäller för Frölunda att stå upp direkt, för Luleå kommer med största sannolikhet försöka hålla i dirigent pinnen ifrån början.

Luleå måste vinna ikväll. Spelaren Niklas Olausson har missat 2 slutspelsmatcher men dom 5 matcherna han spelat har han producerat mest poäng i laget, 7 poäng. Vi tror Luleå vinner och Niklas Olausson kommer vara en bidragande faktor till vinsten och därför tipsar vi om spelet – ”spelaren gör minst 1 poäng ”till oddset 1,70 hos Betsson. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 19:00

Rygga till 1,70 på Betsson