Galet mycket står på spel i grupp B. Tottenham och Bayern Munchen är redan klara för slutspel i Champions League. Däremot slåss Olympiakos och Röda Stjärnan  om en tredje plats i gruppen för att få spela sextondelsfinal i Europa League istället.

Olympiakos tränare Peder Martins: Vi måste ha total emotionell kontroll i matchen. Vi måste vara väldigt fokuserade, men samtidigt aggressiva från minut 1. Vi vet att motståndarna gillar att spela en kontringsfotboll, vilket vi måste vara beredda på när vi tappar bollen. Den här matchen står mycket på spel, det är som en final för oss. 

Första mötet slutade 3-1 till Röda Stjärnan. Olympiakos är dock det laget som av dom två som imponerat mest under Champions League. Grekerna har stått upp väldigt bra mot storlagen Tottenham och Bayern Munchen. Röda Stjärnan har inte imponerat lika mycket under gruppspelet. Olympiakos är starka på sin hemmaplan och har i grunden en bättre trupp än serberna.

Olympiakos spelar i en fysisk liga och vanligtvis blir det en del kort när grekerna spelar. I senaste mötet mot Röda Stjärnan blev det 6 gula kort och 1 rött kort. Eftersom det är en sådan viktig match där mycket står på spel så kommer det innehålla mycket nerver och känslor vilket ofta leder till en fysiskt fotbolls match. Röda Stjärnan är kontringsstarka och för Olympiakos del kan det resultera till en hel del frisparkar och kort.

Totalt över 5.5 kort till oddset 1.75 hos BETSSON

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

Rygga till 1.75 på Betsson