Milan är inte som dom en gång var. När oddsen sätts nuförtiden så lever Milan mycket på sitt namn. I dagens match ser vi faktiskt Cagliari som favoriter med svenske målvakten Robin Olsen. Cagliari ligger före Milan i tabellen. Cagliari är på en 6e plats och Milan på en 11e placering.

Milans tränare ändrar sin taktik inför matchen och går från 4-3-3 till 4-4-2. Detta beror bl.a på att vår Zlatan Ibrahimovic ser ut att början ifrån start i sin ny gamla klubb. Zlatan kommer spela på topp med den unge talangen Rafael Leao. Det återstår att se vad Zlatan kan skapa för rubriker i Italien. Milan behöver onekligen få igång sin offensiv och målproduktion. Man har gjort 0 mål sina 3 senaste matcher. Släpper det idag med Zlatans förtjänst? Den tilltänkta anfallaren och målkungen Krzysztof Piatek ser ut att vilja lämna när Zlatan anslutit sig. Piatek som öste in mål ifjol har underpresterat denna säsong. Det ryktas om Tottenham, som en ersättare till skadade Harry Kane.

Cagliari är betydligt starkare hemma i Sardinien än på resande fot. Man spelar en offensiv fotboll och det ser man inte minst i statistiken då man snittar 3,00 mål på hemmaplan dom 5 senaste hemma matcherna. Man har faktiskt vunnit 4 av 5 matcher dom 5 senaste hemma matcherna. Historiskt sett så har spelet bägge lagen gör mål suttit 4 av 5 gånger mot Milan. Caglirari har gjort mål i 4 av sina 5 senaste matcher.

Bägge lagen gör mål till oddset 1.67 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 15:00

Rygga till 1.67 på LeoVegas