Två av världens största och bästa fotbolls klubbar gör upp i Champions League kvartsfinal. Ett Barcelona som är stekheta och förmodligen tar hem spanska La Liga.

Man U: Det var en bragd då Man U lyckades slå ut PSG i åttondelsfinalen. Men efter den sagoresa har det sett tyngre ut för laget. Man har spelat 5 matcher och har 4 förluster, vilket inte är ett bra facit då dessa matcher varit betydelsefulla för fortsatt spel i CL inför nästa år. Dessutom åkte man ur FA cupen utav Wolverhampton med 2-1. Det är en del frågetecken inför kvällens match då man saknar mittfältaren Ander Herrera, backarna Anotnio Valencia och Eric Bailly. Marcus Rashford och Nemanja Ratic ser ut att vara åter i spel.

Barcelona: Just nu är laget stekheta och kommer till England med en bra känsla efter vunnit helgens seriefinal mot Atletico Madrid. Man leder nu ligan med 7 poäng före 2an Atletico Madrid. Man har gjort hela 20 mål på dom 6 senaste matcherna. Messi har nätat i 6 raka matcher där han gjort 9 mål! Messi är en spelare som kan avgöra en match helt på egen hand när han är på spelhumör.

Man U får det tufft ikväll mot ett formstarkt Barcelona och Messi. Vi tror där en spik på Barcelona är väl spelvärt till oddset 2,03 hos Unibet. Lycka till vid rygg!

Matchstart: 21:00

Rygga till 2,03 på Unibet