SPELTIPS: 10/3 Philadelphia – Boston

Toppmöte i NHL väntar under natten i Wells Fargo arena. Boston som är tabell 1a gästar Philadelphia som ligger på en 6e plats. NHL slutspelet närmar sig med stormsteg och det återstår knapp 15 matcher kvar av grundserien. Dom kommande matcherna är oerhört viktiga för alla lag för att få så bra placering som möjligt för kommande slutspel motståndare.

Boston har dom senaste åren alltid gått starkt likaså i år. Förra säsongen var man i Stanley Cup final men föll i match 7 mot St.Louis Blues. Man föll nu senast mot Tampa Bay med 5-3, dessförinnan hade man 4 raka segrar. Laget har en otrolig offensiv med spelare som David Pastrnak som leder laget med sin offensiva briljans. Veteran målvakten Tukka Rask håller än på hög nivå, imponerande.

Philadelphia är ett lag som överraskar på mig. Man hade en tung första halva av säsongen men har verkligen ryckt upp sig och visar att man är ett lag att räkna med denna säsong. Laget har otroliga 9 raka vinster just nu. Målvakten Carter Hart har verkligen visat vilken klass målvakt man är och gör sin bästa säsong i karriären.

Bägge lagen är målstarka. Philadelphia har på sina 9 raka vinster ett målsnitt på 4,33. Boston har ett målsnitt på 3,00. Historiskt sätt har det blivit mycket mål när lagen mötts. 6-5 i senaste mötet och 3-2 samt 4-3 matcherna innan. Vi tror på mål även i natt.

Totalt över 5.5 mål till oddset 1,90 hos LeoVegas

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 00:00 (svensk tid)

Rygga till 1,90 på LeoVegas