Champions League tisdag och vi riktar fokus på grupp F och matchen mellan Inter – Barcelona. Barca är redan klara för avancemang. Inter däremot har allt att spela för och måste vinna ikväll för att säkra sin 2a plats och ta sig till slutspelet.

Det återstår att se vilket lag Barcelona väljer att mönstra ikväll. Inter har oavsett en onekligen tuff sista match i gruppspelet. Man ligger just nu på en 2a plats men har Borussia Dortmund flåsande i nacken på en 3e plats, bägge lagen har samma poäng, 7 poäng men Inter har bättre statisik inbördesmöten mot Dortmund och ligger därför före. Dortmund har Slavia Prag på hemmaplan vilket Dortmund bör vinna och ska vinna. Det betyder att Inter måste slå Barcelona ikväll.

Bägge lagen har en grym form just nu. Inter har inte förlorat på hemmaplan sedan början av oktober mot Juventus. Barcelona körde över Mallorca i helgen och vann med hela 5-2. Inter måste vinna och har press på sig. Barcelona är klara och kan spela avslappnat. Mycket beror på vad Barca väljer att ställa upp med för startelva. Inter har fortfarande Alexis Sanchez en ankelskadad, samt de viktiga mittfältarna Stefano Sensi och Nicolo Barella skadade. Tveksamma är Kwadwo Asamoah med sitt onda knä och Antonio Candreva med sitt ryggproblem. Barcelona är Ousmane Dembele, Jordi Alba och Nelson Semedo fortfarande skadade medan Arthur Melo och Ansu Fati är tveksamma till start.

Senaste mötet slutade med en 2-1 seger till Barcelona. Någon som är i superform är belgaren Romelu Lukaku som har fått ett rejält lyft sedan flytten ifrån Manchster United och under Antonio Contes ledning. I ligan har Lukaku mäktat in 10 mål på 15 matcher. Det vore ypperligt att Lukaku nu kliver fram i en sådan här viktig match och visar vägen. Det är därför han är värvad till Inter. Upp till bevis!

Romelu Lukaku gör mål till oddset 1.84 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 21:00

 

 

Rygga till 1.84 på Unibet