Tungviktsmöte i Premier League där Liverpool tar emot Manchester City på anrika Anfield.

Liverpool leder Premier League med 31 poäng. City låg på en 2a plats men Chelsea och Leicester vann igår (lördag) sina matcher och gick om med 1 match mer spelad. Manchester City har just nu 25 poäng. Liverpool har hittills inte förlorat någon match.

Fjolårsmästarna Manchester City som både vann Premier League och FA-cupen ifjol kommer få sig en rejäl utmanare i Champions League vinnarna Liverpool. Det är två jämna lag på pappret med en lite hemmafördel för Liverpool. Vinner Liverpool idag så drar man iväg i tabellen och klapper till 2an växer. Ska Man City ha chans på ligan denna säsong måste man ta poäng mot lag som Liverpool.

Manchester City dras med en del tunga skador bl.a. mittbacken Laporte och ordinarie keepern Ederson. Man har dock en extrem bredd i truppen så detta ska inte påverka för mycket. Liverpool har Matip skadad sedan ett tag tillbaka.

Det är svårt att utse en vinnare i en sådan jämn batalj. Vi fokuserar istället på mål. Noterbart är att Liverpools försvars spel inte är lika starkt som ifjol. Även fast man vinner sina matcher så släpper man in mål. Man har släppt in mål nu i 10 raka hemma matcher. Sett till att Manchester Citys förstemålvakt och bäste mittback är borta känns det logiskt att spela på bägge lagen gör mål. Vi satsar på ett kombinationsspel i denna match.

Bägge lagen gör mål + Totalt över 2.5 mål till oddset 1.78 hos LeoVegas

  • 4 av 5 senaste möten har slutat med med bägge lagen gör mål.
  • 3 av 5 senaste mötena har slutat över 2.5 mål.
  • Liverpool har släppt in mål i 10 raka hemma matcher.
  • Manchester City saknar sin förstemålvakt och sin bästa mittback.

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 17:30

 

 

Rygga till 1.78 på LeoVegas