Det är inte bara derby i Stockholm under dagen. Det är även derby i Italiens huvudstad Rom. Lazio spelar mot Roma. Matcher som historiks sätt innehåller mycket kamp.

Omgång 2 väntar. Premiären förra helgen slutade med vinst för Lazio mot Sampdoria med övertygande 3-0. Roma spelade 3-3 mot Genoa. Dagens match kan sluta egentligen hur som helst. Det är dagsform som avgör och små marginaler. Diego Perotti och Leonardo Spinazzola missar matchen för sitt Roma pga skador. Lazio har Wallace och Jordan Lukaku på skadelistan.

Kollar vi tillbaka i historien så har lagen mötts 5 gånger sedan 2017. Det är extremt jämt resultatmässigt Lazio har 2 vinster, Roma har 2 vinster och en kryss match. Noterbart är att 4 av 5 matcherna har varit väldigt målrika. 4 matcher har slutat med 3 mål eller fler. Det är alltid kamp mellan dessa lag vilket resulterar i mycket kort. Senaste mötet blev det 7 gula kort och 1 rött kort. Matchen innan den gången blev det 4 gula kort. Mer än 7 kort i en fotbolls match är högst ovanligt. Oddset på under 7.5 kort var för attraktivt för att bortse.

Över 2.5 mål + under 7.5 kort till oddset 2.90 hos UNIBET

LYCKA TILL VID RYGG!

MATCHSTART: 18:00

 

Rygga till 2.90 på Unibet