Det är dags för ett gigant möte i Champions League. Barcelona tar emot Liverpool på Camp Nou i den första semifinalen. 2 lag som just nu befinner sig i en formtopp.

Barcelona: Varje år det vankas Champions League så räknar man alltid med att Barca ska vara med och slåss om titeln, inget undantag i år heller. Man har ett riktigt bra lag på pappret om man jämför med Liverpool och ja, man har Leo Messi som kan avgöra matcher på egen hand. Det finns bara 2 spelare i världen som har den förmågan och det är Messi och Cristiano Ronaldo. Barca är samspelta och har rutinen och erfarenheten utav att vinna. Just på hemmaplan är laget ruskigt starka, man har bara 1 (!) förlust på hemmaplan denna säsong. Vilket är en otrolig bedrift.

Liverpool: Laget har gått från klarhet till klarhet denna säsong. Förutom framgångarna i Champions League så slåss man om ligatiteln mot Man City. Är det något lag som ska kunna störa Barcelona så är det nog Liverpool. Liverpool besitter inte bara en bra offensiv utan även en bra defensiv. Liverpool har en duktig backlinje med Virgil Van Dijk som fältgeneral. Han vart utsedd till årets spelare i Premier League här om veckan. Även ytterbackarna Alexander Arnorld och Robertson är skickliga på sina positioner och som kan göra det jobbigt för Barcelona. Man kommer inte ha bollinnehavet i denna match eftersom Barca är så spelskickliga men toppresterar alla spelare och följer sin ”game plan” så har dom chans att störa Barca. Vi får se vad Júrgen Klopps mannar har för ess i rockärmen.

Det skulle vara tjänstefel om vi inte rekommenderar Barcelona. 1,93 ger Nordicbet på Barcelona. Lycka till vid rygg!

  • Barcelona har 1 förlust på hemmaplan denna säsong
  • Barcelona är ett mer komplett lag än Liverpool.
  • Barcelona har mer rutin & erfarenhet av att vinna stora titlar.
  • Barcelona har Leo Messi – no words needed.

Matchstart: 21:00

Rygga till 1,93 på NordicBet