Det ”nya” Djurgården går startar allsvenskan efter en fin försäsong mot ett spännande Sundsvall. 2 lag som stormtrivs på konstgräs.

Djurgården:  Även om man tappat några tongivande spelare som Olsson, Isaksson, Mrbati och Badji. Har man även fått in spännande spelare ex Norrmannen Witry har sett bra ut och Buya Turay kan mycket väl vara god för 20 mål om det vill sig väl. Turay har gjort en del mål under försäsongen även om han blivit lite isolerad ibland. Räkna med ett kokande Tele2 arena.

Sundsvall: Man lyckades knyta upp Linus Hallenius i 5 år till. Hallenius har haft en riktigt stark försäsong där han har gjort mål i nästan varje träningsmatch. Sundsvall har inte spelat på topp under försäsongen. Man har vunnit 1 match av 7. Motståndet har varit blandat, allt ifrån allsvenska lag till superettan lag, till norska och finska lag.

Djurgården är favoriter i denna match men vi tror absolut att Sundsvall kan störa dom. Det gäller för Djurgården att få hål på Sundsvall så tidigt som möjligt. Vi tror på en målfest då båda lagen har gjort mål dom senaste träningsmatcherna.

Sveabetting tipsar att spela på ”båda lagen gör mål” till oddset 1,87 hos Unibet. Lycka till vid rygg! Länk till Unibet finns på startsidan.

Matchstart: 19:00