Vilket spelbolag är bäst?

Det finns hundratals spelbolag och bland dom etablerade spelbolagen är skillnaden marginell. Man får utgå ifrån sig själv när man väljer spelbolag. Vad man gillar att spela på? Hur gillar man att spela, ex livestreaming etc. Vi finns för att hjälpa dig genom speldjungeln. Läs igenom våra recensioner om dom olika spelbolagen så kommer du snabbt bilda dig en egen uppfattning, och hitta det spelbolag som passar dig bäst.

Hur många spelbolag finns det?

Det finns tusentals. Många spelbolag har vi svenskar aldrig hört talas om då dom är verksamma någon annan del av världen. Denna statistik är svår att föra då det ploppar upp nya varje vecka och försvinner flera varje vecka.

Vilket spelbolag har bäst odds?

Oddsen skiljer sig från bolag till bolag. Det som rekommenderas är att man själv gör sin marknadsundersökning mellan spelbolagen och jämför oddset på den match/matcher man tänkt spela på. Vanligtvis så bedömer man spelbolagen efter den genomsnittliga högsta återbetalningen till marknaden (kunderna).

Vem bestämmer oddsen?

Dom flesta av spelbolagen köper sina odds ifrån fristående bolag som arbetar enbart med att sälja odds inte själva erbjuder dem till marknaden. Oddsen justeras efter marknadens efterfråga. Satsas det mer pengar på lag X så sänks oddset per automatik.

 Vilka spelbolag ska man undvika?

Det finns många oseriösa spelbolag. Håll dig till dom spelbolag som vi presenterar på sveabetting, så kommer det gå fint.

Hur får jag tillgång till välkomstbonusar och kampanjer?

Du hittar ett stort utbud av bonusar hos oss. Klicka bara på någon länk och följ sedan instruktionerna.

Varför är alla spelbolag registrerade på Malta?

Eftersom Svenska Spel har monopol i Sverige så har det blivit naturligt att spelbolagen bosatt sig på Malta. Malta är relativt nära Sverige och har en lagstiftning för spelbolag som gör det skattemässigt attraktivt för dom att vara verksamma på Malta. Genom Maltas generösa skattesystem så lockar det till sig utländska företag, inte bara spelbolag, vilket leder till stor efterfråga på arbetskraft och hela landets ekonomi får ett lyft.

Vilka spelbolag finns på börsen?

Det finns flertalet spelbolag som håller till på börsen. Bland dom svenska spelbolagen så hitta vi följande på Stockholms börsen. Kindred (Unibet), Betsson Group (Betsson, NordicBet mfl.), LeoVegas, MrGreen Cherry.

Vad är omsättningskrav?

Vid en välkomstbonus så innebär den oftast något slags omsättningskrav. Det kan vara ex att du måste omsätta din bonus X antal ggr innan du kan ta ut dom i rena pengar. Dock så ska det påpekas att omsättningskraven skiljer sig markant ifrån spelbolagen beroende på vilken bonus man väljer att nyttja. Läs igenom omsättningskraven för varje bonus innan du går vidare i din spelprocess.

Svenska spelregleringen

Den svenska spelmarknaden har varit oreglerad ända sedan år 1844. Svenska Spel har haft monopol på spel i Sverige. Detta har inneburit att privata aktörer ej har fått bedriva någon form av spel i Sverige i varken butik eller online. Många spelbolag har dock kommit runt detta genom sina etableringar på Malta. 1 januari 2019 slog en ny lagstadgad lag igenom i Sverige om spel. Rent konkret så innebär det att det är fritt fram för spelbolagen att erbjuda spel i Sverige förutsatt att dom har en godkänd spellicens. Det nya spellicens systemet innebär att alla spelbolag med svensk spellicens måste betala 18% skatt till svenska staten. Utöver detta måste spelbolagen följa Sverige regler och lagar gällande marknadsföring och kundhantering.

Förbättringar med nya spellagen i Sverige.

  1. Svenska staten får in pengar från spelbolagen som gynnar samhället i slutändan.
  2. Tryggare och säkrare spelmiljö för kunderna.
  3. Hårdare regler gällande marknadsföring.