Vi har tagit fram detta för att hjälpa dig komma strategiskt närmare din storvinst. För betting handlar inte om tur som vissa tror. Det finns många som livnär sig helt på betting. Dina vinstchanser kommer markant att öka om du är mer insatt i det du spelar och har tålamod och disciplin. Läs denna guide för att förstå hur man vinner.

1. Bestäm spelbudget.

För att du ska ha kontroll över ditt spelande rekommenderar vi att du lägger upp en spelbudget för varje månad. Precis som du gör för din övriga privatekonomi. Som med allt annat i livet kommer man ha sämre dagar och då gäller det att man har disciplinen och tålamodet. Men med en bra spelbudget är det du som styr ditt spelande och inte spelandet som styr dig. Spela inte bort 50% av din spel kassa på första spelet. Vill du bygga en långsiktighet så rekommenderar sveabetting.com att du spelar för max ca 5% av hela din spel kassa. Det kommer att komma sämre perioder där ditt spelande inte går vägen. Det är då det gäller att inte förivra sig och ha disciplin och hålla till sin spelstrategi. Då klarar du dig igenom dom sämre perioderna.

2. Välj rätt spelbolag.

Det är där vi på sveabetting.com kommer in i bilden. Vi har granskat hela spelmarknaden och vägleder dig till att ta dom bästa och rätta besluten gällande dit val av spelbolag. På sveabetting.com hittar du recensioner om spelbolag, bonuserbjudande, spelutbud mm. Idag finns det en djungel av spelbolag och vi rekommenderar dig att starta ett spelkonto på en sida du känner dig trygg med. Viktigt är att sidan riktar sig mot den svenska marknaden, med en svensk kundtjänst och att spelsidan är på svenska. Då är det betydligt enklare att komma igång med ditt spelande.

3. Börja spela.

För att öka dina vinstchanser rekommendera vi att du spelar på sporter du själv är insatt i ex ishockey, fotboll etc. Hur mer du vet om sporten och laget du tänkt spela på, hur större vinstchanser har du. Kolla upp hur situationen ser ut i laget, är det några skador, sjukdomar? Är förste målvakten bänkad? är någon bra spelare avstängd? Hitta detaljer som gör att ditt spel blir extra spelvärd. När du hittat din strategi så kan du gå vidare med din kunskap och spela på sporter du inte hade koll på innan. Det är lätt att förivra sig och börja betta på fler matcher. Men börja betta på singlar (1 match). Hur fler matcher du bettar på hur mer förändras dina vinstchanser procentuellt.

4. Sammanfattning

Följer du dessa enkla råd så kan vi garantera dig att dina vinstchanser har stigit med flera %. Vi rekommenderar även att du har flera spelkonton hos de olika spelbolagen då oddsen varierar och du vill ju självklart maximera din vinst genom att spela hos det spelbolag som har det bästa oddset. Vanligtvis så spelar/bettar man på sitt favoritlag för att visa sitt stöd. Sveabetting.com avråder detta. Lyssna inte på ditt hjärta, lyssna på din hjärna och du blir en vinnare i slutändan.  Och kom ihåg, att spela på matcher ska vara något rogivande och roligt, en extra spänning i vardagen. Så spela inte för pengar du inte har råd att förlora. Känner du att du håller på eller har tappat kontrollen så finns hjälp att få.